BOA® Fit System & MICHELIN®

Chcete ušetřit čas při obouvání? Pohodlně a rychle se obout? Máme pro vás řešení.

boa-img-blog

Patentovaný BOA® Fit System objevuje nový způsob uzavírání obuvi. BOA® Fit System je uzavírací systém pomocí ocelového lanka, nylonových vodičů a s mechanickým navijákem zaručující maximální trvanlivost, spolehlivost a pevnost.  Po uzavření, systém zaručuje trvalou stabilizaci s jemným laděním. BOA® Fit System byl navržen tak, aby vyřešil seznam nedostatků zjištěných u tradičních uzávěrů. Ve vývojovém procesu je tento systém vylepšením každého jiného systému uzávěru na trhu – od tkaničky s háčky až po přezku. Po celém světe je již více než 25 milionů produktů vybavených patentovaným BOA® Fit System. Systém je k dispozici ve třech různých konfiguracích pro integraci do širokého sortimentu výrobků. BOA® Fit System poskytuje výrazně zlepšenou úroveň pohodlí spolu s maximální odolností, nízkou hmotností, rychlou a pohodlnou obsluhu.

prohlédněte si VM kolekci s BOA® Fit System

Výhody BOA® Fit System

  1. SPOLEHLIVOST – systém zaručující maximální trvanlivost, spolehlivost a pevnost. Po uzavření, systém zaručuje trvalou stabilizaci s jemným laděním.
  2. RYCHLOST – systém šetřící čas, uzavírání je pohodlné, rychlé, s jemným dotažením – otevření a zpětné uzavření systému je v řádech sekund.
  3. JEDNODUCHOST – systém dokonale padnoucí, jednoduchý, s pouhým otočením knoflíku, ovládaný pouze jednou rukou.
  4. ODOLNOST – systém odolávající působení vody, bláta, špíny a ledu. Je vyroben z prvotřídní letecké nerezavějící oceli. 

více videí: YouTube kanál BOA® Fit System

www.boafit.com


Věděli jste, že MICHELIN® nejsou jen pneumatiky, se kterými si můžete „obout“ vaše auto? S obuví VM® se můžete obout i vy…

michelin-img-blog

Představte si, že přetváříte pravidla. MICHELIN® Technical Soles vytváří podešve v jedinečném provedení pro všechny povětrnostní podmínky a pro každé prostředí. Podešve jsou vybaveny kombinací speciálně upravených pryžových směsí a jsou inspirované jedinečným technickým designem světově známých pneumatik značky MICHELIN®. 128leté MICHELIN® know-how v pryžových směsích a pneumatikách bylo transformováno do podešví, s cílem poskytnout technické řešení obuvnickému světu.

„Síla našeho podnikání spočívá ve spolupráci mezi naším týmem technického vývoje pod vedením Tronda Sonnergrena a týmem výzkumu a vývoje pneumatik MICHELIN® Tires R&D team s více než 6.600 inženýry, vědci a designéry po celém světě. Odbornost Michelinu v oblasti „vzájemného propojení“ se připojuje k vlastním odborným znalostem našich partnerů značky, ve vzájemné a nepřetržité výměně testů, připomínek a příspěvků,“ říká Andrea de Pascale, marketingový ředitel JV International.

prohlédněte si VM kolekci s MICHELIN® podešvemi

https://soles.michelin.com/