Obuv (nejen) pro lesníky CURYCH

Představujeme poloholeňovou bezpečnostní obuv CURYCH s membránou GORE-TEX®!

Poloholeňová bezpečnostní obuv pro lesníky CURYCH je nejen technologickým zázrakem, ale i neocenitelným pomocníkem pro každého, kdo pracuje v lese nebo s motorovou pilou.  Díky své ochraně proti pořezání řetězovou pilou a membráně GORE-TEX® poskytuje maximální bezpečnost a pohodlí v jednom. Představte si, že vaše práce v lese může být nejen bezpečnější, ale také mnohem příjemnější díky jedné jednoduché volbě - výběru správné obuvi.

Tuto obuv Vám přinášíme v provedení: S7L FO CI SR ANTICUT LEVEL 2
s kompozitní tužinkou a kevlarovou planžetou, hydrofobní, protiřezná kevlarová mezidpodšívka, šití kevlar, membrána GORE-TEX®

7990-S7L_curych_530w

bezpečnostní obuv pro lesníky
V moderním světě plném inovací a technologických pokroků se bezpečnost a pohodlí stávají prioritou ve všech oblastech našeho života. Ať už pracujete v kanceláři, ve stavebnictví nebo v lese, správné vybavení může znamenat rozdíl mezi úspěchem a potenciálním nebezpečím. Pro ty, kteří tráví své pracovní dny v lesním prostředí, je výběr správné obuvi kritický. Představujeme naši poslední novinku – poloholeňovou bezpečnostní obuv CURYCH, která nejenže nabízí vynikající ochranu proti pořezání řetězovou pilou, ale je také prvním modelem od VM® na trhu vybaveným membránou GORE-TEX®

7990_blog_2


Bezpečnost na prvním místě

Práce v lese přináší mnoho rizik, a jedním z největších je nebezpečí pořezání řetězovou pilou. Tato obuv vám poskytne maximální ochranu. Bezpečnostní obuv CURYCH je vybavena speciální vrstvou, odolnou proti pořezání řetězovou pilou. Toto jedinečné řešení zajišťuje, že se můžete soustředit na svou práci bez neustálého strachu z potenciálního úrazu.


Membrána GORE-TEX® pro komfort a odolnost

gore-tex_logo

Dalším klíčovým prvkem, který činí obuv CURYCH výjimečnou, je její membrána GORE-TEX®. Tato inovativní technologie zajišťuje, že vaše nohy zůstanou suché a pohodlné i v těch nejnáročnějších podmínkách. GORE-TEX® membrána je známá svou schopností odvádět vlhkost a zároveň poskytovat optimální ventilaci. To znamená, že ať už pracujete v dešti, sněhu nebo ve vlhkém prostředí, vaše nohy budou vždy chráněny před nežádoucí vlhkostí.


Co je vlastně membrána GORE-TEX®?

GORE-TEX® je speciální typ membrány vyvinutý firmou W. L. Gore & Associates. Tato membrána je známá především pro svou jedinečnou schopnost kombinovat voděodolnost s prodyšností. V podstatě jde o tenkou vrstvu polytetrafluorethylenu (PTFE), který je rozšířen na porézní strukturu. Tato struktura obsahuje miliony mikroskopických pórů, které jsou menší než kapky vody, ale větší než molekuly vodní páry.

gore-membrana

A jak membrána GORE-TEX® funguje?

GORE-TEX® membrána funguje na jednoduchém, ale geniálním principu. Menší póry v membráně zabraňují průniku vody zvenku dovnitř, což zajišťuje, že zůstanete suší i v největším lijáku. Zároveň tyto póry umožňují únik vodní páry z potu, což znamená, že se nebudete přehřívat ani při náročné fyzické aktivitě.


Design a pohodlí bez kompromisů

Obuv CURYCH není jen o bezpečnosti a funkčnosti, ale také o designu a pohodlí. Poloholeňový design zajišťuje optimální stabilitu a ochranu kotníků, což je zvláště důležité při práci na nerovném terénu. Ergonomický tvar boty a komfortní, anatomicky tvarovaná HI-POLY stélka poskytují maximální komfort i při dlouhodobém nošení.


koupit bezpečnostní obuv CURYCH: (klikni na obrázek)

7990-S7L_curych_530w