Bota pro ty, kteří nechtějí dělat kompromisy

bonn

Značka VM® je stálou klasikou na trhu bezpečnostní a pracovní obuvi. Kvalitní zpracování, nápaditý design, jedinečné technologie a 100% spolehlivost. Naše boty denně obouvá tisíce profesionálů napříč všemi obory.

Už jste našli ty své i vy? Pokud ne, možná se zamilujete zrovna dnes.

S radostí vám totiž představujeme ultimátní nový model 8190-O1PL BONN!

Spojení toho nejlepšího

Na kvalitu si nehrajeme. Kvalitou žijeme.
Máte rádi originální design? Máme.
Vždy kladete důraz na vysokou funkčnost? Samozřejmost.
Jde vám o technologickou špičku, co se materiálů týče? Nám také.

Ať už trávíte čas na střeše, vaše chodidlo ohrožují ostré předměty, vysoké teploty nebo se pohybujete v kluzkém prostředí, s naší obuví můžete zůstat ledově klidní. V naší nabídce najdete totiž vždy to pravé na míru všem vašim požadavkům.

8190_bonn

8190-O1PL BONN je bota pro všechny profesionály, kteří nechtějí ze svých požadavků ustoupit ani o krok! Tak schválně:

Neslevujte ze svých nároků

Učíme se od nejlepších. Jedinečná podešev Michelin® Technical Soles je inspirovaná nejen designem těchto celosvětově oblíbených pneumatik, ale také jejich naprostou spolehlivostí. Pohybujete se rádi na šikmé ploše? Tyhle boty vás nekompromisně podrží. O dokonalou protiskluznost se totiž postará kombinace speciálně upravených pryžových směsí. Chcete poroučet větru i deště? S touto podešví vás žádné povětrnostní podmínky neohrozí. Zvládnete je všechny!

Když se komfort spojí s bezpečností

Součástí boty je i vysoce protipropichová kevlarová napínací stélka, díky které už váš den nerozhodí ani setkání se zákeřně skrytým hřebíkem. Odolnost proti palivovým olejům a antistatická úprava jsou další samozřejmou výbavou, která vám kryje záda. Anatomické tvarování stélky z lehčené polyuretanové pěny pak zaručí celodenní pohodlí pro vaše nohy a lehký krok, kamkoliv se vydáte. Z důvodu lepší prodyšnosti je pak stélka potažená prodyšnou textílií MESH. A co dál?

Je to v suchu

Dalším oblíbeným prvkem je pak odvětrávací systém Forced Circulation. Ten kombinuje dokonalé odvětrávání a materiály s účinnou schopností nasákavosti i vysychavosti. Komfortní pocit i při mimořádně zátěžových dnech zaručen!

bonn_1_blog   bonn_2_blog


“Dlouhá životnost” pro nás není slovo na hraní

Při výrobě obuvi klademe vždy důraz na použití osvědčených materiálů. V tomto případě má svršek boty na starost kvalitní hovězinová useň VELUR. Víme, jak důležitá je potřeba moci se na svou profesionální výbavu, jejíž součástí je právě i obuv, 100% spolehnout. Proto jsou progresivní technologie, patentované systémy a velké nároky na kvalitu výroby přirozenou součástí filozofie značky VM®.

Vždy o krok napřed - děláme zkrátka vše pro to, aby vám naše obuv sloužila dlouho a k vaší plné spokojenosti.

Chcete konečně i vy obuv, která váš krok podrží, ať se děje co se děje?

button_bonn

michelin_logo